Vera ime pa të dashur

Dagmar Hoßfeld

800 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030635

  • Availability:599

  • text_vat

Authors:Dagmar Hoßfeld
Description:

SI MUND T’I MBIJETOSH NJË VERE TË NXEHTË... KUR I DASHURI ËSHTË SHUMË LARG?

1. Lëpi akullore me kaush!

2. Kalo kohë me shoqet më të ngushta!

3. Shko për not!

4. Siguro një punë cool!

5. Shmang djemtë tërheqës!

6. Mos u dashuro!!!

Pika NJË deri në KATËR nuk është problem.

Por si është puna me pikat PESË dhe GJASHTË?

Publisher:Albas
Translated by:Migena Xoxa
Year:2019
Pages:212
ISBN:978-9928-300-33-1
Tiranë:Transporti kushton 200 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethe: Transporti kushton 400 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 48 orëve.

Related Products

Do not miss the latest news!

Receive information about promotional offers, announcements of new releases and events.