Udhëtim në botën e pemëve

Jean-Marie Gustav Le Clézio

350 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030582

  • Availability:651

  • VAT is included in the price!

Authors:Jean-Marie Gustav Le Clézio
Description:A e di ti se pemët flasin, lëvizin dhe shohin? Nëse i vështrojmë me kujdes, do të zbulojmë se ato janë si ne. Djali i vogël do t`i zbusë ato dalëngadalë dhe, falë imagjinatës, ai do të ndërmarrë një udhëtim të mrekullueshëm, ku do të zbulojë sekretet e tyre.

Kjo përrallë poetike e shkrimtarit të shquar francez Lë klezio, është një himn për heshtjen dhe jetën, për të mos u mërzitur kurrë dhe për të mësuar se si të ëndërrojmë.

Lë Klezio është autor i shumë librave për fëmijë dhe të rritur. Ai ka shkruar mbi 40 vepra dhe ka marrë një sërë çmimesh, ndër to dhe më të rëndësishmin çmimin “Nobel” në letërsi.

Publisher:Albas
Translated by:Amantia Kapo
Year:2019
Pages:40
ISBN:978-9928-282-76-7
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.

Do not miss the latest news!

Receive information about promotional offers, announcements of new releases and events.