Teoria moderne letrare dhe tekstet antike

Thomas A. Schmitz

1,350 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code: 030575

  • Availability: 585

  • text_vat

Authors: Thomas A. Schmitz
Description: Një parashtrim i qartë dhe tërheqës i disa prej lëvizjeve më të rëndësishme të teorive letrare moderne, duke përfshirë këtu: formalizmin rus, strukturalizmin, narratologjinë, dekonstruksionin, studimin e gjinive, historicizmin e ri etj. Veçori e këtij libri është mënyra se si qëndrimi teorik i secilit kapitull futet në kontekstin e studimeve klasike. Po kështu, bibliografia e gjerë e bën këtë libër një burim të vlefshëm për çdo student dhe studiues të fushës.

Një libër që u vlen studentëve, po aq dhe atyre që tashmë janë diplomuar.

Publisher: Albas
Translated by: Prof. ass. dr. Vjollca Osja, Dr. Edlira Tonuzi Macaj
Year: 2019
Pages: 304
ISBN: 978-9928-282-68-2
Tiranë: Transporti kushton 200 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethe: Transporti kushton 400 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 48 orëve.

Do not miss the latest news!

Receive information about promotional offers, announcements of new releases and events.