Të vegjël, por mendjemprehtë

Giuditta Campello

420 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030532

  • Availability:359

  • VAT is included in the price!

Authors:Giuditta Campello
Description:Mos vallë vetëm ata që janë të mëdhenj ia dalin mbanë? Jo, aspak, sepse edhe të vegjlit janë mendjemprehtë, siç janë personazhet e këtyrë fabulave. Gjinkalla ia hodhi dhelprës dinake, miushi i shpëtoi jetën luanit dhe keci ia mbarhi prej kthetrave të ujkut... Nuk e beson?! Lexoje vetë me sytë e tu!
Publisher:Albas
Year:2018
Translated by:Rudina Çupi
Pages:48
ISBN:978-9928-282-25-5
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.

Related Products