Poliana (për të vegjël)

Eleanor H. Porter

560 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code: 030053

  • Availability: 62

  • VAT is included in the price!

Authors: Eleanor H. Porter
Description: Vogëlushja Poliana mbetet jetime dhe shkon të jetojë me tezen e saj, znj. Polin, një grua e zymtë. Aty Poliana njeh miq të mirë dhe njerëz shumë interesantë, që i bën për vete me natyrën e saj të qeshur dhe miqësore. Falë “lojës” që i kishte mësuar i ati, ajo i bën të tjerët të gjejnë lumturinë dhe në fatkeqësi, vetëm duke parë anën pozitive të gjërave. Me pafajësinë e mirësinë që rrezaton, Poliana rikthen te tezja e saj dashurinë e vjetër dhe tek i gjithë fshati buzëqeshjen. Në libër ju do të lexoni për shumë e shumë situata të vështira, të cilat i kalon me guxim.
Publisher: Albas
Translated by: Lejbjana Hyseni
Prepared by: Sabina Colloredo
Year: 2015
Pages: 80
ISBN: 978-9928-02-610-1
Tiranë: Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe: Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans: Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe: Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.

Related Products

Do not miss the latest news!

Receive information about promotional offers, announcements of new releases and events.