Poezi të zgjedhura

Thomas Kinsella

900 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030707

  • Availability:120

  • VAT is included in the price!

Authors:Thomas Kinsella
Description:

Vëllimi Poezi të zgjedhura është një përmbledhje poezish e zërit lirik më të guximshëm dhe më të angazhuar të Irlandës, Thomas Kinsella-s. Ky vëllim përbëhet nga poezi që Kinsella i ka botuar midis viteve 1956-2006 në 22 libra të ndryshëm dhe, si i tillë, i fton lexuesit të zbulojnë botën e tij poetike.

Përmes shumëllojshmërisë së temave, nga satira politike, qëndrimet sociale deri te poezia intime e dashurisë, kjo poezi përfaqëson një zë të fuqishëm në letërsinë irlandeze dhe botërore.

Publisher:Albas
Translated by:Luljeta Lleshanaku
Year:2020
Pages:200
ISBN:978-9928-332-15-8
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.

Related Products