Pieri ndërron profesion

Christine Sagnier & Caroline Hesnard

420 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030373

  • Availability:465

  • VAT is included in the price!

Authors:Christine Sagnier & Caroline Hesnard
Description:Papunësia u fut frikën si të rriturve, ashtu edhe fëmijëve. Kompaninë e Pierit, babait jo të vërtetë të Lolës, do ta bleje një kompani tjetër dhe ai do të mbetet pa punë. Lola është shumë e shqetësuar dhe e pyet veten se pse pikërisht Pieri duhet të mbetet i papunë. Një ditë Pieri i njofton se do të rikthehet në shkollë, sepse dëshiron të ndryshoje profesion... Por profesioni i tij i ri në fillim nuk i pëlqen aspask Lolës dhe Tomit!
Publisher:Albas
Year:2017
Translated by:Mimoza Mema
Pages:48
ISBN:978-9928-02-963-8
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.

Related Products