- 50%
1 Pema e familjes

1 Pema e familjes

Nuria Roka

275 L

550 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030241

  • Availability:1563

  • text_vat

Authors:Nuria Roka
Description:Pema e familjes është një skemë që tregon paraardhësit. Ata janë njerëz të familjes sate që kanë lindur para teje. Këta njerëz janë të veçantë, sepse janë pjesë e jetës dhe e historisë sate personale. Pikturo pemën e familjes dhe ngjiti fotografitë e pjesëtarëve të saj në degë të ndryshme. Vendosi më të vjetrit në majë dhe më të rinjtë në degët më poshtë. Veten, vëllezërit dhe motrat, nëse ke, vëri për në pjesën e poshtme. Poshtë secilit shkruaj emrin përkatës. Kështu, ti ke bërë pemën e familjes sate.
Publisher:Albas
Translated by:Semela Mero
Year:2011
Pages:36
ISBN:978-9989-108-86-0
Tiranë:Transporti kushton 200 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethe: Transporti kushton 400 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 48 orëve.

Related Products

Do not miss the latest news!

Receive information about promotional offers, announcements of new releases and events.