Parqet kombëtare të Shqipërisë

Albas

5,000 L

  • Kodi i produktit: 030551

  • Sasia stok: 774

  • TVSH-ja nuk është përfshirë në çmim!

Autorët: Albas
Përshkrimi: Hapësira gjeografike dhe trashëgimia natyrore e saj është një nga dimensionet e rëndësishme të çdo qytetërimi. Shoqëria njerëzore e trashëgon atë historikisht, nga brezi në brez dhe këto vlera duhet t’ua përcjellë të padëmtuara apo të tjetërsuara brezave të ardhshëm. Ajo është vlerë natyrore, por edhe materiale, shoqërore e shpirtërore dhe, si e tillë, është edhe vlerë kulturore.
Botues: Albas
Përgatiti: Albert CMETA, Artan GAZIU, Elvin SHYTAJ, Mirsad BASHA, Valter ZHARA, Eni TORO, Ilir NANAJ, Ervis KOBUZI, Eno GAÇE, Albert KALECI, Adrian BOÇARI, Ervin XHAKOLLI, Gani ÇEKREZI
Viti i botimit: 2018
Faqet: 304
ISBN: 978-9928-282-38-5
Etiketat: parqet, fototgrafi, shqipëria
Tiranë: Transporti kushton 200 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethe: Transporti kushton 400 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 48 orëve.

Mos humbisni të rejat e fundit!

Merrni informacione rreth ofertave promocionale, publikimeve të reja.