Onufri

Luan Rama & Entela Kasemi

550 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code: 030636

  • Availability: 693

  • VAT is included in the price!

Authors: Luan Rama & Entela Kasemi
Description: Onufri, piktori më i fuqishëm dhe më i rëndësishmi shqiptar i pikturës mesjetare të shek. XVI, krahasohet, nga studiuesit tanë dhe ata të huaj, me piktorët më të mëdhenj botërorë të asaj kohe. Ngjyra e kuqe, që spikat në shumicën e tablove të tij dhe që simbolizon, mesa duket, përpjekjet e mundimshme të shqiptarëve për liri, e dallon menjëherë nga piktorët e tjerë bashkëkohës, si të Shqipërisë apo dhe ata të Ballkanit.
Publisher: Albas
Year: 2017
Pages: 64
ISBN: 978-9928-300-00-3
Tiranë: Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe: Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans: Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe: Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.

Related Products

Do not miss the latest news!

Receive information about promotional offers, announcements of new releases and events.