Odiseja treguar fëmijëve

Rosa Navarro Duran

1,200 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030634

  • Availability:592

  • VAT is included in the price!

Authors:Rosa Navarro Duran
Description:Poema homerike “ODISEJA” tregon aventurat e rrezikshme të Odisesë (Uliksit), gjatë kthimit në shtëpi, ku e priste gruaja e tij e dashur, Penelopa, i biri, Telemaku, i ati, Laerti dhe njerëzit besnikë të oborrit të tij. Pas 10 vitesh luftë në Trojë dhe pas rënies së saj, Odiseja ndërmerr udhëtimin e tij plot rreziqe, udhëtim që e mbajti larg familjes edhe 10 vite të tjera. Poseidoni, Perëndia e Deteve, i zemëruar me Odisenë, i dërgon peripeci të rrezikshme, që e mbajnë larg vendit të tij. Por Perëndesha Athina e donte shumë Odisenë dhe e ndihmon të kthehet në shtëpi. Në mungesë të Odisesë, mëtuesit e pallatit mbretëror gllabërojnë pasuritë dhe kërkojnë që Penelopa të zgjidhte njërin prej tyre për burrë. Homeri u këndoi kaq bukur peripecive të këtij luftëtari dinak për t’u kthyer të vendin e tij.
Publisher:Albas
Translated by:Viola Dona
Year:2019
Pages:216
ISBN:978-9928-282-95-8
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.

Related Products

Do not miss the latest news!

Receive information about promotional offers, announcements of new releases and events.