O zot çfarë nate!

Christine Sagnier & Caroline Hesnard

420 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030215

  • Availability:367

  • VAT is included in the price!

Authors:Christine Sagnier & Caroline Hesnard
Description:Gjithçka ndodhi, sepse dadoja e Lolës nuk mund të vinte atë natë... dhe Tomi, vëllai i madh që duhej të kujdesej për të, donte të shkonte patjetër në një festë te një shok dhe i gënjeu prindërit, duke marrë edhe Lolën me vete...
Publisher:Albas
Translated by:Mimoza Mema
Year:2017
Pages:48
ISBN:978-9928-02-199-1
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.

Related Products