Një histori me qen

Christine Sagnier & Caroline Hesnard

420 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030209

  • Availability:527

  • VAT is included in the price!

Authors:Christine Sagnier & Caroline Hesnard
Description:Lola i adhuron pushimet te gjyshi! Për më tepër që këtë herë me të është Tomi dhe shoku i tij, Mediu, madje edhe Kroketa. Asaj i pëlqen shumë të shkojë të fqinjët e gjyshit. Atje është si në panairet e Parisit: ka kafshë të të gjitha llojeve, si: pula, bretkosa, peshq, pata, gjithashtu, edhe lepuj, lepuj të mrekullueshëm... Por, me të gjitha këto që ka fshati, gjithçka mund të ndodhë, madje edhe ndonjë mashtrim që, shpejt, del në dritë.
Publisher:Albas
Year:2017
Translated by:Mimoza Mema
Pages:48
ISBN:978-9928-02-595-1
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.

Related Products