Mos ki frikë, nuk ke grip!

Albas

1,050 L

  • Kodi i produktit: 030260

  • Sasia stok: 881

  • TVSH-ja nuk është përfshirë në çmim!

Autorët: Albas
Përshkrimi: Ju fëmijë do ta pëlqeni shumë këtë doktor. Ai është aq i dashur me pacientët e tij të vegjël. Ndihmojeni doktorin duke përdorur stetoskopin magjik.
Botues: Albas
Përktheu: Sofiana Filipi
Viti i botimit: 2015
Faqet: 12
ISBN: 978-608-237-016-3
Tiranë: Transporti kushton 200 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethe: Transporti kushton 400 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 48 orëve.

Libra të ngjashëm

Mos humbisni të rejat e fundit!

Merrni informacione rreth ofertave promocionale, publikimeve të reja.