Mëso, argëtohu dhe përgatitu për klasën e parë

Anette Weber

570 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030520

  • Availability:395

  • VAT is included in the price!

Authors:Anette Weber
Description:Sa mirë! Shumë shpejt ti do të nisësh shkollën!

A mund t`i shkruash të gjitha shkronjat?

A i gjen dot të gjitha gabimet në figurë?

A të pëlqejnë pazëllat dhe kombinimet?

Ti do të mësosh numrat dhe gabimet në figurë duke u argëtuar. Kështu do të përgatitesh për klasën e parë!

Publisher:Albas
Year:2018
Translated by:Sofiana Filipi
Pages:96
ISBN:978-608-237-046-0
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.

Related Products