Maksi shkon te doktori

Christian Tielman & Sabine Krausshaar

350 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030623

  • Availability:604

  • VAT is included in the price!

Authors:Christian Tielman & Sabine Krausshaar
Description:Maksi ka ethe. Prandaj ai nuk ka shkruar dot në kopsht. Mami e çon për ta vizituar te mjeku pediatër. Doktor Aleksi i kontrollon Maksit grykët, sytë, veshët... Pasi e vizitoi, në fund kuptoi se Maksi ishte ftohur! Për këtë, pikat në hundë e ndihmojnë shumë. Shumë shpejt Maksi shërohet dhe kthehet në kopësht!
Publisher:Albas
Translated by:Sofiana Filipi
Year:2019
Pages:24
ISBN:978-9928-282-90-3
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.

Related Products

Do not miss the latest news!

Receive information about promotional offers, announcements of new releases and events.