Maksi ndërton një anije piratësh

Christian Tielman & Sabine Krausshaar

350 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030115

  • Availability:867

  • VAT is included in the price!

Authors:Christian Tielman & Sabine Krausshaar
Description:Maksi dhe Paulina ndërtojnë një anije piratësh, ama prej vërteti. Por nuk është dhe aq e thjeshtë. Për fat të mirë, në garazh gjejnë materialet që u duhen, për të ndërtuar “tmerrin e deteve”...
Publisher:Albas
Year:2014
Pages:24
ISBN:978-9928-02-457-2
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.

Related Products