Luaj me shkronjat

Luaj me shkronjat

Albas

900 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030287

  • Availability:In Stock

  • VAT is included in the price!

Authors:Albas
Description:Kutia “Luaj me shkronjat” përmban fisha kartoni me 36 shkronjat e gjuhës shqipe. Secila shkronjë shoqërohet me nga një figurë.

P.sh.:

- shkronja A = ANA (personazh i kutisë)

- shkronja B = BALONA ... etj

Pas njohjes së shkronjës dhe figurës, fëmijët do të kalojnë në një etapë tjetër: atë të fjalëformimit.

Publisher:Albas
ISBN:978-9989-108-45-5
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.