Libri im i parë ABC

Rita Petro, Mirela Tërova

1,400 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030267

  • Availability:469

  • VAT is included in the price!

Authors:Rita Petro, Mirela Tërova
Description:Duke shtypur butonët zanorë, fëmijët dëgjojnë shkronjat, fjalët dhe fjalitë dhe i mësojnë ato në mënyrë argëtuese. Në libër ata do të gjejnë situata me personazhe nga bota e kafshëve, të ilustruara plot ngjyra dhe fantazi.
Publisher:Albas
Year:2015
Pages:18
ISBN:978-608-237-011-8
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.

Related Products

Do not miss the latest news!

Receive information about promotional offers, announcements of new releases and events.