Libri im i madh i parashkollorit

Anette Weber

570 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030519

  • Availability:47

  • VAT is included in the price!

Authors:Anette Weber
Description:Urra! Së shpejti nis shkolla!

A i njeh të gjithë numrat?

Cilat shkronja di të shkruash?

Mëso ngjyrat, format dhe bashkësitë.

Publisher:Albas
Year:2018
Translated by:Sofiana Filipi
Pages:96
ISBN:978-608-237-044-6
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.

Related Products