Darka

Herman Koch

800 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030119

  • Availability:76

  • VAT is included in the price!

Authors:Herman Koch
Description:Duket thjesht një darkë e zakonshme e dy çifteve prindërish të nderuar në një restorant luksoz. Por në lojë është fati dhe e ardhmja e të dyja familjeve. Ata zhvillojnë një bisedë të këndshme, flasin për filmat, për planet, për pushimet. Por askush prej tyre nuk guxon të përballet me problemin për të cilin janë takuar: të ardhmen e fëmijëve të tyre. Misheli dhe Riku, pesëmbëdhjetëvjeçarë, kanë rrahur për vdekje një endacake, teksa po tërhiqnin parà nga bankomati. Nëse ky krim do të zbulohet, jeta e të dyja familjeve do të tronditet. Një histori emocionuese, interesante që të mban frymën pezull deri në zgjidhjen përfundimtare. Një dramë bashkëkohore që rrëfen dilemën e madhe mes dashurisë për fëmijën dhe respektit për jetën e tjetrit, mes zgjedhjeve të zemrës dhe të mendjes, të ndjenjës dhe të arsyes.
Publisher:Albas
Year:2016
Translated by:Albana Shala
Pages:240
ISBN:978-9928-20-646-0
Tags: femije, danub, liber, albas
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.

Related Products