Libër mësuesi për tekstin shkollor TIK 4

Nexhmije Doko, Miranda Dervishaj

530 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code: 030577

  • Availability: 820

  • text_vat

Authors: Nexhmije Doko, Miranda Dervishaj
Description: Libër mësuesi për tekstin shkollor TIK 4.
Publisher: Albas
Year: 2018
Pages: 95
ISBN: 978-9928-258-89-2
Tiranë: Transporti kushton 200 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethe: Transporti kushton 400 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 48 orëve.

Related Products

Do not miss the latest news!

Receive information about promotional offers, announcements of new releases and events.