Libër mësuesi për tekstin shkollor Letërsia 12

Evelina Doka, Aleksandra Janaq, Edlira Gugu

1,000 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code: 030579

  • Availability: 952

  • text_vat

Authors: Evelina Doka, Aleksandra Janaq, Edlira Gugu
Description: Libër mësuesi për tekstin shkollor Letërsia 12.
Publisher: Albas
Year: 2019
Pages: 224
ISBN: 978-9928-282-71-2
Tiranë: Transporti kushton 200 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethe: Transporti kushton 400 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 48 orëve.

Related Products

Do not miss the latest news!

Receive information about promotional offers, announcements of new releases and events.