Letërsia 11

Ardian Marashi, Sabri Hamiti, Dhurata Shehri

544 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code: 030182

  • Availability: 5842

  • text_vat

Authors: Ardian Marashi, Sabri Hamiti, Dhurata Shehri
Description: Letërsia 11 për klasën e 11-të të shkollës së mesme.
Publisher: Albas
Year: 2017
Pages: 240
ISBN: 978-9928-02-865-5
Tiranë: Transporti kushton 200 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethe: Transporti kushton 400 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 48 orëve.

Related Products

Do not miss the latest news!

Receive information about promotional offers, announcements of new releases and events.