Lekë Dukagjini

Tonin Çobani

1,000 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030073

  • Availability:402

  • VAT is included in the price!

Authors:Tonin Çobani
Description:“Lekë Dukagjini (Kështjella e Ligjeve)”është një tregim i ilustruar për fëmijë. Në këtë tregim, fëmijët do të lexojnë se si princa të ndryshëm, të huaj e vendës, vijnë të kërkojnë dorën e motrës së Lekë Dukagjinit për nuse. Tre prej tyre nisen të luftojnë me Lekën dhe përfundojnë si mëtues në Kështjellën e Ligjeve, ku Maria, motra e Lekës, i sheh një e nga një mëtuesit e saj. Në fund, ajo zgjedh njërin prej tyre, nga një famulje shumë e njohur arbërore. Rrëfimi origjinal në këtë libër është shumë tërheqës dhe ndërthur me historinë me legjendat dhe trillimin artistik.
Publisher:Albas
Year:2016
Pages:40
ISBN:978-9928-02-803-7
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.

Related Products