Koni udhëton nëpër detin Mesdhe

Julia Boehme

470 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030224

  • Availability:780

  • VAT is included in the price!

Authors:Julia Boehme
Description:Koni udhëton me prindërit dhe Jakobin për në Greqi. Më në fund, pushime! Në ishullin e Kretës, çdo gjë është krejt ndryshe nga shtëpia. Deti është i madh dhe blu. Në rrugicat e qytetit mund të humbasësh lehtë. Sa mirë që ka grekë që flasin gjermanisht! Në të kundërt, Koni nuk do të ishte gjetur kurrë. Gjithashtu, nuk do të kishte parë kurrë një pallat të vërtetë.
Publisher:Albas
Year:2015
Translated by:Alma Kosova
Pages:96
ISBN:978-9928-02-617-0
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.

Related Products