Koni mëson të kërcejë

Liane Scneider & Eva Wenzel-Burger

350 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030107

  • Availability:74

  • VAT is included in the price!

Authors:Liane Scneider & Eva Wenzel-Burger
Description:Koni shkon në një kurs baleti. Sa qejf është të kërcesh bashkë me fëmijët e tjerë, të hidhesh si mace dhe të lëvizësh nën ritmin e muzikës! Koni dhe grupi i baletit kërcen në një shfaqje të vërtetë para spektatorëve...

Publisher:Albas
Year:2014
Pages:24
ISBN:978-9928-02-452-7
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.

Related Products