Koni dhe festa e kopshtit!

Liane Scneider & Eva Wenzel-Burger

350 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030626

  • Availability:626

  • VAT is included in the price!

Authors:Liane Scneider & Eva Wenzel-Burger
Description:Kopshti i Konit po planifikon festën e verës, me gatime dhe lojëra të mrekullueshme. Ata do të vënë në skenë pjesën teatrore “Borëbardha dhe shtatë xhuxhët”. Por kush do të luajë Borëbardhën: koni, Jolanda apo Julia? Provat dhe shfaqja janë mjaft emocionuese. Borëbardha e përrallës së tyre ishte shumë të ve çantë. Në fund, të gjithë festojnë dhe argëtohen shumë, bashkë me prindërit.
Publisher:Albas
Translated by:Sofiana Filipi
Year:2019
Pages:24
ISBN:978-9928-282-91-0
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.

Related Products

Do not miss the latest news!

Receive information about promotional offers, announcements of new releases and events.