Seti: Klasikët e mi të parë

Albas

2,000 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code: 030037

  • Availability: 753

  • text_vat

Authors: Albas
Description: Përrallat më të bukura të të gjitha kohërave, që të lexohen para gjumit dhe t’i bëjnë fëmijët të ëndërrojnë. 34 rrëfime të mrekullueshme që të futin në një botë fantastike dhe plot imagjinatë.


Përralla klasike

Libri përmbledh rrëfimet më të bukura të letërsisë për fëmijë të shekullit 19-të.

Përralla për të ëndërruar

Libri përmbledh përrallat më të mira të autorëve klasikë, si: Anderseni, Vëllezërit Grim dhe Ezopi.

Histori klasike

Libri u drejtohet lexuesve fillestarë dhe i fut ata në botën magjike të përrallave klasike më të njohura.

Publisher: Albas
Translated by: Sofiana Filipi
Year: 2015
Pages: 586
ISBN: 978-608-237-023-1
Tiranë: Transporti kushton 200 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethe: Transporti kushton 400 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 48 orëve.

Do not miss the latest news!

Receive information about promotional offers, announcements of new releases and events.