I mrekullueshmi Magjistari i Ozit

Lyman Frank Baum

560 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030051

  • Availability:886

  • VAT is included in the price!

Authors:Lyman Frank Baum
Description:Ndiqni Dorotinë dhe qenin e saj Toto në aventurën e tyre në mbretërinë e Ozit. Aty ata miqësohen me Dordolecin, Druvarin prej teneqeje dhe Luanin frikacak. Por Doroti do të rikthehet në Kansas. Prandaj ajo kërkon ndihmën e magjistarit të Ozit, por rrugës përballet me vështirësi të mëdha dhe një shtrigë të pabesë.
Publisher:Albas
Year:2014
Prepared by:Silvia Roncaglia
Translated by:Viola Dona
Pages:80
ISBN:978-9928-02-475-6
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.

Related Products