Histori 7

Menduh Dërguti & Tomi Treska

300 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code: 030152

  • Availability: 12157

  • text_vat

Authors: Menduh Dërguti & Tomi Treska
Description: Histori 7 për klasën e 7-të të shkollës 9-vjeçare.
Publisher: Albas
Year: 2016
Pages: 132
ISBN: 978-9928-02-681-1
Tiranë: Transporti kushton 200 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethe: Transporti kushton 400 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 48 orëve.

Related Products

Do not miss the latest news!

Receive information about promotional offers, announcements of new releases and events.