Hirushja

Sharl Pero

850 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030285

  • Availability:86

  • VAT is included in the price!

Authors:Sharl Pero
Description:Përrallën e njohur nga të gjithë “Hirushja”, tashmë fëmijët mund ta lexojnë të shoqëruar me tinguj të magjishëm. Duke shtypur një nga 10 butonat-figura që shoqërojnë tekstin, fëmijët dëgjojnë tinguj argëtues dhe zërat e heronjve të përrallës. Po ashtu, ata mahniten nga ilustrimet e mrekullueshme, që i dërgon ata në një botë përrallore e magjepsëse.
Publisher:Albas
Year:2012
Translated by:Emine Oktrova
Pages:10
ISBN:978-608-237-006-4
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.

Related Products