Heroizmat e Fatbardh Pikaloshit

Bedri Dedja

550 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030712

  • Availability:353

  • VAT is included in the price!

Authors:Bedri Dedja
Description:

Aventurat me fyej magjikë e katallanë të Fatbardh Pikaloshit vijojnë të magjepsin fëmijët anembanë.

“Babai” i Fatbardh Pikaloshit, shkrimtari i njohur për fëmijë, Bedri Dedja, ju fton në portat e botës së tij magjepsëse të përrallave. Në këtë libër do të njihni heroizmat e famshme të Pikaloshit dhe miqësinë e tij jo të zakonshme me Qenin Qimekuq-Zemërbardhë.

Ilustrimet:Kiti Capuni
Publisher:Albas
Year:2020
Pages:70
ISBN:978-9928-332-13-4
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.

Related Products