Gjuha shqipe 8

Rita Petro

384 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code: 030159

  • Availability: 719

  • text_vat

Authors: Rita Petro
Description: Gjuha shqipe 8 për klasën e 8-të të shkollës 9-vjeçare.
Publisher: Albas
Year: 2017
Pages: 312
ISBN: 978-9928-02-851-8
Tiranë: Transporti kushton 200 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethe: Transporti kushton 400 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 48 orëve.

Related Products

Do not miss the latest news!

Receive information about promotional offers, announcements of new releases and events.