Gjuha Shqipe 10

Linda Mëniku, Rita Petro, Aljula Jubani

323 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code: 030170

  • Availability: 5337

  • text_vat

Authors: Linda Mëniku, Rita Petro, Aljula Jubani
Description: Gjuha shqipe 10 për klasën e 10-të të shkollës së mesme.
Publisher: Albas
Year: 2016
Pages: 192
ISBN: 978-9928-02-757-3
Tiranë: Transporti kushton 200 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethe: Transporti kushton 400 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 48 orëve.

Related Products

Do not miss the latest news!

Receive information about promotional offers, announcements of new releases and events.