Gënjeshtra të bardha

Sevi Agolli

500 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030660

  • Availability:31

  • VAT is included in the price!

Authors:Sevi Agolli
Description:Një ditë në kopsht të gjithë po tregonin për motrat a vëllezërit e tyre, kurse Ameli nuk kishte as motër, as vëlla. Kishte “mbetur e fundit” në kopsht dhe kjo gjë e mërziste. Mjaftoi një “”gënjeshtër e vogël” e mamit për pyetjen e saj se si lindin bebet, që në mendjen e Amelit të ndizej një imagjinatë e madhe, sa ndërtoi një supermarket gjigant, ku shiteshin fara bebesh... Por, si mund të shkonin ata në këtë supermarket të largët, për të blerë një farë bebeje? Këto dhe ndodhi të tjera të këndshme lindën nga disa gënjeshtra të bardha, që i thanë prindërit e saj, duke qenë se ata mendonin se Ameli ishte e vogël për të kuptuar të vërtetën.
Publisher:Albas
Year:2019
Pages:64
ISBN:978-9928-300-83-6
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.