Fluturimi i Markut

Sazan Goliku

300 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030022

  • Availability:254

  • VAT is included in the price!

Authors:Sazan Goliku
Description:Në qendër të librit është Marku, personazhi kryesor, një djalë shumë trazovaç. Një ditë të bukur ai nuk ua vuri veshin fjalëve të gjyshes dhe ngacmoi zgjoin e bletëve. Ato u zemëruan shumë me të dhe e ndëshkuan. Papritur ai u zvogëlua dhe u bë më i vogël se një bletë! “Fluturimi i Markut” është një përrallë fantastike mjedisore dhe edukative. Ky libër i bën fëmijët të kuptojnë se të gjithë duhet të kujdesemi për natyrën, të jenë miq të saj dhe të dëgjojnë këshillat e të rriturve.
Publisher:Albas
Format:170x240
Pages:24
ISBN:978-9928-02-339-1
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.

Related Products