Enciklopedia ime (10-14 vjeç)

Albas

3,300 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code: 030572

  • Availability: 619

  • text_vat

Authors: Albas
Description: Këtu gjeni të mbledhura së bashku temat kryesore të dijes, për të kuptuar gjithçka për botën rreth nesh!

HISTORIA / KAFSHËT DHE BIMËT / SHKENCA E TOKËS / TRUPI I NJERIUT / SHKENCA DHE TEKNIKA / BOTA SOT / ARTI, LEXIMI DHE SPORTI

Këtu do të fjeni 15 përmbledhje interesante mbi dinozaurët, astronominë, sportin, Europën... dhe 100 personazhe që kanë bërë histori.

Publisher: Albas
Translated by: Gent Sinani
Year: 2018
Pages: 392
ISBN: 978-9928-282-54-5
Tiranë: Transporti kushton 200 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethe: Transporti kushton 400 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 48 orëve.

Related Products

Do not miss the latest news!

Receive information about promotional offers, announcements of new releases and events.