Enciklopedia ime (6-10 vjeç)

Albas

2,500 L

  • Kodi i produktit: 030549

  • Sasia stok: 625

  • TVSH-ja nuk është përfshirë në çmim!

Autorët: Albas
Përshkrimi: Këtu gjen të mbledhura së bashku temat kryesore të dijes, për të kuptuar gjithçka për botën rreth nesh!

UNIVERSI / TRUPI I NJERIUT / HISTORIA / TOKA / BIMËT /

KAFSHËT / BOTA SOT / ARTET / SHKENCA DHE TEKNIKA

Me qindra ilustrime të ndryshme, që kureshtarët e vegjël të zbulojnë botën rreth tyre.

Botues: Albas
Përktheu: Gent Sinani
Viti i botimit: 2018
Faqet: 176
ISBN: 978-9928-282-37-8
Tiranë: Transporti kushton 200 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethe: Transporti kushton 400 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 48 orëve.

Libra të ngjashëm

Mos humbisni të rejat e fundit!

Merrni informacione rreth ofertave promocionale, publikimeve të reja.