- 50%
4 Elementet

4 Elementet

Nuria Roka

275 L

550 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030244

  • Availability:1592

  • text_vat

Authors:Nuria Roka
Description:Djemtë dhe vajzat në këtë libër zbulojnë katër elementet bazë: ajrin, tokën, ujin dhe zjarrin. Fëmijët mësojnë se si secila prej tyre së bashku luajnë një rol jetësor në veprimtaritë e njerëzve. Dy faqet e fundit të këtij libri të mrekullueshëm përmbajnë një udhëzues për prindërit.
Publisher:Albas
Translated by:Sofiana Filipi
Year:2011
Pages:36
ISBN:978-9989-108-89-1
Tiranë:Transporti kushton 200 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethe: Transporti kushton 400 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 48 orëve.

Related Products

Do not miss the latest news!

Receive information about promotional offers, announcements of new releases and events.