Çelësi i gjuhës shqipe për Provimin Kombëtar (cikli 9-vjeçar)

R. Petro, N. Pepivani, K. Bardhi, H. Rexha, A. Fekollari

600 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030573

  • Availability:1923

  • text_vat

Authors:R. Petro, N. Pepivani, K. Bardhi, H. Rexha, A. Fekollari
Description:Çelësi i gjuhës shqipe për ciklin 9-vjeçar.
Publisher:Albas
Year:2019
Pages:312
ISBN:978-9928-282-67-5
Tiranë:Transporti kushton 200 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethe: Transporti kushton 400 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 48 orëve.

Related Products

Do not miss the latest news!

Receive information about promotional offers, announcements of new releases and events.