Bubi gjumash

Bubi gjumash

Anna Obiol & Subi

1,080 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030078

  • Availability:1001

  • VAT is included in the price!

Authors:Anna Obiol & Subi
Description:Duke vendosur dorën në gojën e bubit gjumash, i cili vetëm do të flejë gjumë, fëmijët argëtohen me historinë e tij. Ai i bën të gjithë të gogësitin dhe t’ju vijë gjumë. Po cilët? Mësojeni këtë duke u argëtuar me librin-lodër.
Publisher:Albas
Translated by:Sofiana Filipi
Year:2013
Pages:10
ISBN:978-9928-02-259-2
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.

Related Products

Do not miss the latest news!

Receive information about promotional offers, announcements of new releases and events.