- 50%
Brakiozauri

Brakiozauri

Anna Obiol & Subi

275 L

550 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030032

  • Availability:1780

  • text_vat

Authors:Anna Obiol & Subi
Description:Libri “Brakiozauri – dinozauri më i gjatë” i serisë “Dinozaurët” flet për këtë lloj dinozauri katërkëmbësh barngrënës, emri i të cilit ka kuptimin “zvarraniku me krahë të degëzuar”. Ai mendohet se ka qenë aq i madh, sa hante deri në 200 kilogramë bimë në ditë dhe se jetonte deri në 100 vjet.
Publisher:Albas
Translated by:Sofiana Filipi
Year:2012
Pages:36
ISBN:978-9989-108-98-3
Tiranë:Transporti kushton 200 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethe: Transporti kushton 400 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 48 orëve.

Related Products

Do not miss the latest news!

Receive information about promotional offers, announcements of new releases and events.