Bota e bebes - Frutat

Emilie Beaumont & Nathalie Belineau

580 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030028

  • Availability:129

  • VAT is included in the price!

Authors:Emilie Beaumont & Nathalie Belineau
Description:Frutat janë aq të dashura dhe të ushqyeshme për bebet. Ky libër i njeh ato me disa nga frutat që përdoren më shumë në ushqimet e tyre. Përmes ilustrimeve të bukura bebet mësojnë të dallojnë ngjyrat e tyre.
Publisher:Albas
Year:2015
Translated by:Mimoza Mema
Pages:18
ISBN:978-608-237-031-6
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.

Related Products