Bëmat e Estes dhe Kokosë: Ne të tre

Natasha Poroçani (Shuteriqi)

500 L

Publisher: Alabs

Sasia:

  • Code:030620

  • Availability:38

  • VAT is included in the price!

Authors:Natasha Poroçani (Shuteriqi)
Description:Janë tri fëmijë të një familjeje të lumtur që jetojnë mes paqes, haresë dhe dashurisë, ditët e rritjes së tyre. Njëra pas tjetrës libri i parë i Kolanës na njeh me bëmat e bukura plot jetë e humor të Estes çamarroke, e cila e ka një përgjigje për çdo situatë në të cilën ndodhet.
Publisher:Alabs
Year:2018
Pages:56
ISBN:978-9928-282-34-7
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.

Related Products