Bebushi erdhi në shtëpi

Berja Garcia Sabajes & Armelle Modere

550 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030237

  • Availability:1457

  • VAT is included in the price!

Authors:Berja Garcia Sabajes & Armelle Modere
Description:Lindja e një fëmije mbetet një ngjarje e madhe për çdo familje. Ky libër përshkruan etapat e para dhe përvojat e reja të një vogëlushi ose vogëlusheje përgjatë ardhjes dhe rritjes së bebes në shtëpinë e tij /e saj. Libri synon, gjithashtu, të tregojë se ç’ndodh ndërsa bebja rritet dhe nis të zbulojë botën përreth. Në fund të librit do të gjeni dhe disa vargje argëtuese për të vegjlit, si dhe një udhëzim për të rriturit.
Publisher:Albas
Translated by:Natasha Poroçani
Year:2011
Pages:36
ISBN:978-9989-108-64-8
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.

Related Products

Do not miss the latest news!

Receive information about promotional offers, announcements of new releases and events.