Bebja… jo ndonjë gjë e madhe

Christine Sagnier & Caroline Hesnard

420 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030216

  • Availability:479

  • text_vat

Authors:Christine Sagnier & Caroline Hesnard
Description:Lola ishte shumë e gëzuar që po përgatiste festën e ditëlindjes së mamit. Vetëm se Romana, motra e vogël, vendosi të vinte në jetë tamam këtë ditë. Të gjitha planet u përmbysën dhe Lola u zemërua shumë me këtë bebe që i prishi ditën dhe “i mori mamin”...
Publisher:Albas
Translated by:Mimoza Mema
Year:2017
Pages:48
ISBN:978-9928-02-202-8
Tiranë:Transporti kushton 200 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethe: Transporti kushton 400 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 48 orëve.

Related Products

Do not miss the latest news!

Receive information about promotional offers, announcements of new releases and events.