Babi im është vetëm imi

Christine Sagnier & Caroline Hesnard

420 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030221

  • Availability:Out Of Stock

  • text_vat

Authors:Christine Sagnier & Caroline Hesnard
Description:Lola ndihet si në qiellin e shtatë. Mezi pret të shkojë me pushime, sepse do t’i kalojë ato me babin. Ajo ka kohë që s’e ka parë atë dhe ka shumë gjëra për t’i treguar. Mirëpo, edhe ai ka diçka me rëndësi për t’i thënë. Por pushimet filluan ters zhytja në pishinë nuk shkon siç duhet. Le pastaj ... zhdërvjelltësia e Tomit, vëllait të saj, bën që të gjithë të shohin vetëm atë. Pastaj vjen “ai lajmi i madh i babit”, që e bën Lolën të ndihet edhe më keq... edhe më keq...
Publisher:Albas
Translated by:Mimoza Mema
Year:2017
Pages:48
ISBN:978-9928-02-597-5
Tiranë:Transporti kushton 200 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethe: Transporti kushton 400 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 48 orëve.

Related Products

Do not miss the latest news!

Receive information about promotional offers, announcements of new releases and events.