Aventurat e Tom Sojerit

Mark Twain

560 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code: 030048

  • Availability: 404

  • VAT is included in the price!

Authors: Mark Twain
Description: Djaloshi çapkën, Tom Sojer dhe miku i tij Hak Fin rikthehen me aventurat e tyre në brigjet e Misisipit. Gardhit i duhet një dorë bojë, por Tomi përton si dreqi. Si do të shpëtojë ai nga kjo angari? Aventura me piratë, shpella si labirint dhe thesare të fshehura presin lexuesit e vegjël në faqet e këtij libri.
Publisher: Albas
Translated by: Viola Dona
Prepared by: Guido Sgardoli
Year: 2014
Pages: 80
ISBN: 978-9928-02-441-1
Tiranë: Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe: Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans: Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe: Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.

Related Products

Do not miss the latest news!

Receive information about promotional offers, announcements of new releases and events.