Aventurat e Tobit

Valbona Imeraj

380 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030020

  • Availability:702

  • text_vat

Authors:Valbona Imeraj
Description:“Aventurat e Tobit” është i përshtatshëm për fëmijët e moshës 5-8 vjeç. Në këtë libër fëmijët do të: lexojnë, shkruajnë, përgjigjen, zbaviten, vizatojnë e ngjyrosin personazhet e dashura për ta.
Publisher:Albas
Year:2016
Pages:40
ISBN:978-9928-02-636-1
Tiranë:Transporti kushton 200 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethe: Transporti kushton 400 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 48 orëve.

Related Products

Do not miss the latest news!

Receive information about promotional offers, announcements of new releases and events.